YouTube представи нови интелигентни функции за своите Premium абонати - очаквано

...
YouTube представи нови интелигентни функции за своите Premium абонати - очаквано
Коментари Харесай

YouTube включва изкуствен интелект за Premium абонатите

YouTube представи нови " интелигентни " функционалности за своите Premium клиенти - предстоящо включващи изкуствен интелект. Най-големият уебсайт за шерване на видеа в Интернет е благосъстоятелност на техногиганта Гугъл, който бърза да навакса в региона на AI.

Една от новите функционалности включва чатбот, който може да дава отговор на въпроси, свързани със наличието на видеоклиповете, които гледат клиентите. Този всекидневен интерфейс ще разреши на потребителите да задават въпроси и да получават персонализирани рекомендации за други сходни видеоклипове.

Освен това се вкарва инструмент за резюме на мненията под видеата - по този начин вместо да четем хиляди отзиви на други консуматори, ще можем бързо да разбираме главните тематики под известните клипове.

За момента тези функционалности са налични единствено за Premium клиентите в Съединени американски щати, които употребяват Android приложението на платформата. Няма да се включват автоматизирано, а единствено след активация от консуматор. За момента функционалностите са пробни, чака се, че след няколко седмици ще стартират да бъдат налични и в други страни.

Целта на YouTube е тези функционалности да улеснят и основателите на наличие, които по-лесно да откриват какви са желанията на клиентите на техните канали.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР